Bouwonderneming Giobouw

Bouwonderneming met persoonlijke aanpak

Dankzij jarenlange ervaring biedt bouwonderneming Gio Bouw het vakmanschap van een totaalaannemer, met behoud van een uiterst persoonlijke aanpak. Zaakvoerder Gio Muyllaert is bij ieder project het centrale aanspreekpunt. Wij bouwen met eigen ervaren metsers en realiseren zo uw droomproject, samen met een strenge selectie van andere gekwalificeerde partners waarmee we al jarenlang nauw samenwerken.

Wij streven naar perfectie

Giovanni Muyllaert is de drijvende kracht achter bouwonderneming Gio Bouw. Giovanni startte zijn eigen bouwfirma op in 2007 nadat hij al van jongs af aan in de bouwsector werkte. Zijn jarenlange ervaring weerspiegelt zich in puur vakmanschap. Intussen hebben 6 mensen zijn team versterkt en samen realiseren ze tal van bouwprojecten gaande van ruwbouwwerken over renovatie tot nieuwbouw.

Bouwonderneming Giobouw

Volledig op maat

Bouwen met Gio Bouw staat synoniem voor bouwen op maat, binnen elke architecturale stijl en binnen ieders budget. Geeft u de voorkeur aan sleutel-op-de-deur of steekt u graag ook zelf wat de handen uit de mouwen? Hebt u al een architect gekozen of wenst u dat wij u begeleiden bij het uittekenen van uw droomwoning?  Bij Gio Bouw hebt u absolute vrijheid om uw woningdroom te verwezenlijken.

Betaalbare perfectie

Wij luisteren aandacht naar uw plannen, maar houden ook rekening met uw totaalbudget. Ongeacht uw bouwstijl of budget, Gio Bouw gaat altijd tot het uiterste om uw bouwplannen te verwezenlijken.

Ervaren vakmensen met jarenlange ervaring

Bij Gio Bouw werken wij met ervaren metsers die oog hebben voor detail. De externe partners waarop wij een beroep doen voor de afwerking, zijn stuk voor stuk gedreven en vakbekwaam.

Op ons kunt u bouwen!

Wij staan garant voor duidelijke afspraken en een transparante communicatie. Zo duiken er tijdens het bouwproces geen onverwachte verrassingen op en kunt u zorgeloos uitkijken naar uw droomwoning.

Unieke, persoonlijke aanpak

Wij zijn een kleine, familiale bouwfirma en dit vertaalt zich in onze persoonlijke aanpak en onze drive om net dat tikkeltje verder te gaan. Bij ons bent u niet zomaar klant, wij begeleiden u van A tot Z bij de realisatie van uw droomhuis en staan u bij met raad en daad.

Onze troeven

Bij Gio Bouw streven we steeds naar betaalbare perfectie.
Dit zowel voor nieuwbouw, verbouwing als renovatie.

Wij hanteren steeds een persoonlijke aanpak en een duidelijke communicatie.

Na een eerste gesprek met Gio waren we al overtuigd! Onze bouw is supervlot verlopen. We werden steeds goed op de hoogte gehouden van alle fases en hebben niks dan lof over onze nieuwe woning. Sinds dat we ons huis met Gio Bouw hebben gerealiseerd, raden we hen aan bij vrienden en kennissen die ook op het punt staan om te bouwen.