Bouwen en verbouwen

Vertrouwen in je aannemer

Zoekt u een betrouwbare aannemer voor uw bouwplannen? Stop uw zoektocht, want Gio Bouw uit Handzame heeft alles in huis om uw woonproject te realiseren.

Aannemer nieuwbouw

Bij Gio Bouw houden we de vinger aan de pols als het gaat om nieuwe bouwtechnieken en bouwnormen. U bent hier bij de juiste aannemer voor uw nieuwbouwwoning. Wij creëren duurzame, energievriendelijke woningen in de diverse bouwstijlen van landelijk tot strak modern.

Renovatie en verbouwen

Gio Bouw heeft ook heel wat ervaring op de teller als het gaat om verbouwen en renoveren van bestaande woningen.  Ook hier ligt het accent meer en meer op lage energie en het gebruik van duurzame materialen. Van rijwoning tot alleenstaande villa, Gio Bouw verzorgt de renovatie of verbouwing tot in de puntjes.

Betaalbare perfectie

Wij luisteren aandacht naar uw plannen, maar houden ook rekening met uw totaalbudget. Ongeacht uw bouwstijl of budget, Gio Bouw gaat altijd tot het uiterste om uw bouwplannen te verwezenlijken.

Ervaren vakmensen met jarenlange ervaring

Bij Gio Bouw werken wij met ervaren metsers die oog hebben voor detail. De externe partners waarop wij een beroep doen voor de afwerking, zijn stuk voor stuk gedreven en vakbekwaam.

Op ons kunt u bouwen!

Wij staan garant voor duidelijke afspraken en een transparante communicatie. Zo duiken er tijdens het bouwproces geen onverwachte verrassingen op en kunt u zorgeloos uitkijken naar uw droomwoning.

Unieke, persoonlijke aanpak

Wij zijn een kleine, familiale bouwfirma en dit vertaalt zich in onze persoonlijke aanpak en onze drive om net dat tikkeltje verder te gaan. Bij ons bent u niet zomaar klant, wij begeleiden u van A tot Z bij de realisatie van uw droomhuis en staan u bij met raad en daad.

Onze troeven

Bij Gio Bouw streven we steeds naar betaalbare perfectie.
Dit zowel voor nieuwbouw, verbouwing als renovatie.

Wij hanteren steeds een persoonlijke aanpak en een duidelijke communicatie.